Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Svensk Jul – Vill inte ha strumpor i julklapp

Cecilia gillar att tipsa andra om juliga nyheter på sin blogg Svensk Jul. Här får du lära känna henne lite bättre.

Berätta lite kort om dig själv för hittajulklappar.nu’s besökare. Hur kommer det sig att du började blogga om julen?

svensk-julJag är en jultokig tjej på 40 år. Jag bor i Göteborg med min man sedan 21 år tillbaks. Är från början från Småland men träffade min man och flyttade upp till Göteborg som 20:e åring.

Nu har vi fått en dotter efter att ha kämpat länge med att få barn så nu är jag julnörd som är i sjunde himlen för jämnan. Har även en liten busig kanintjej som heter Gosan.

Jag började blogga för att jag älskar julen och mina nära och kära tyckte jag var knäpp som alltid pratade och tänkte på julen, så efter att ha läst julbloggar några år bestämde jag mig för att starta en egen och det har jag aldrig ångrat. Är superskoj att julblogga. Roligt att få skriva av sig och veta att det finns likasinnade där ute som gärna delar med sig av julen året om.

Vad är det roligast att skriva om?

Jag tycker det är roligast att skriva om årets nyheter som dyker upp. Gillar att tipsa andra.

Hur får du inspiration till dina blogginlägg?

Mycket hittar jag på nätet. Googlar mycket hihi…

Följer du andra julbloggar? Någon speciell du vill tipsa om i så fall?

Jag följer alla julbloggar, Läser så många så har svårt att peka ut nån specifik. Så ni julbloggare där ute ni får ta åt er äran allihopa.

När på året börjar du fundera kring julen och julklappar, och när börjar du julpynta hemma?

Ska jag våga vara ärlig så tänker jag mycket på julen hela året, kan inte låta bli.

Julpynta gör jag veckan innan första advent och granen går upp den andra advent.

svenskjul-blogspot

Vilket är ditt bästa julminne?

När jag var barn la alltid någon ett paket under granen under natten ”pappa/tomten” 😉 som jag fick öppna på julaftonsmorgon. Det är en tradition jag längtat efter att få dela med mitt barn en gång i framtiden, och nu äntligen har denna tradition gått i uppfyllelse.

Även en massa roligt och gott julgodis låg och väntade på mig i mitt rum när jag vaknade.

Ända gången man som barn kunde äta godis till frukost hihi…

Vilken är den bästa respektive sämsta julklappen du har fått?

Förra året fick jag tallrikar och glas med disneymotiven från fyrklövern det är nog den bästa.

Sämsta svårare kommer faktiskt inte på någon! Eller jo förresten strumpor är trist att få!

Vad tror du blir årets julklapp 2016?

Airboard

Vilka är dina bästa tips för att hitta bra julklappar?

Ja söker och googlar väldigt mycket efter bästa och billigaste julklapparna.

 Klicka här för att besöka Svensk jul!

[Antal röster: 1 Snittbetyg: 2]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader