Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Tävla om tre presentkort till Groomify på totalt 500 kr!

safety_razorVi har fått möjligheten att tävla ut tre presentkort till Groomify, nätbutiken med kvalitetsprodukter inom hudvård, skäggvård och rakning för män.

Tävlingen har alltså hela tre vinnare, 1:a pris är ett 300 kr presentkort, 2:a och 3:e pris är ett 100 kr presentkort.

Så här gör du för att tävla:

Groomify arbetar hårt för att ge absolut bästa möjliga support, för att du som kund skall kunna känna dig trygg i att hitta rätt produkter för just dig.

Fråga: På hur många olika – och vilka sätt – kan man kommunicera med Groomify för att bl.a. få personlig rådgivning i valet av grooming-produkter?

 1. På 2 olika sätt: e-post och telefon
 2. På 4 olika sätt: e-post, telefon, i deras fysiska butik och live-chatt
 3. På 3 olika sätt: e-post, telefon och live-chatt.

Utslagsfråga: Motivera vilken/vilka produkter du själv skulle vilja ha, eller som skulle passa perfekt i julklapp till någon annan, och varför!

Skriv ditt svar (1,2 eller 3) i en kommentar nedan till det här inlägget och svara på utslagsfrågan – Lycka till!

Tävlingen pågår t.o.m. söndag 27 november.

Uppdaterat: Tävlingen är avslutad, vinnarna hittar du här.

[Antal röster: 2 Snittbetyg: 5]

Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

9 svar på ”Tävla om tre presentkort till Groomify på totalt 500 kr!”

 1. Svar:3
  Jag skulle vilja ge mitt hjärta plats i badrumsskåpet bland mina krämer genom att ge honom ett 4 Piece Set Nickel Plated i julklapp.

  Svara
 2. Svar: 3
  Om jag skulle vinna så skulle jag köpa ett hårvax till min pojkvän eftersom att han har väldigt svårt att hitta ett bra plus att han är lite snål när det gäller att köpa saker till sig själv, jag kollade runt lite och hittade Ace of clubs som verkar vara otroligt bra!

  Svara
 3. 3) En riktigt bra skäggolja till pojkvännen. Han behöver vårda sitt risiga skägg för att det ska bli snyggt igen!

  Svara
 4. 3. Det är lättare att välja bort. Så som rakhyvel. Då de inte rakar sig. Fast… den behöver ju jag. Så då blir svaret ALLT. Svaret på den andra frågan blir: Till alla mina lurviga män.

  Svara
 5. Svar: 3
  Jag skulle ge min far Murads cleansing shave och Nõberus Feather beard oil Sandalwood. Eftersom han är från den äldre skolan har det tyvärr gått honom förbi att det finns mängder med bra produkter som han kan använda sig utav. Han skulle definitivt uppskatta detta till tusen!

  Svara
 6. Svar: 3. På 3 olika sätt: e-post, telefon och live-chatt.

  Gubben är inget vidare duktig på att raka sig och får alltid små sår som blöder. Han tar dessutom blodförtunnade medel så det är inte bra att han blöder. Jag har lyckats introducera Elizabeth Ardens 8 Hour Cream som läker på åtta timmar. Men en ny rakhyvel luktar inte illa!

  Svara
 7. 3. är det rätta svaret 🙂

  Motivering: Jag skulle köpa lite Truefitt & Hill duschgel samt lite shampoo ifrån The Dude till min man så att han behöver inte använda mina 🙂

  Jag visste inte vart jag skulle skriva så jag skrev både här och på Facebook kommentarer ovan!

  Svara

Lämna en kommentar

preloader