Det är inte försent - här hittar du bra sista minuten julklappar 2023!

Så får du råd med julklapparna

så får du råd med julklappar

Inför julen 2022 känner många människor oro om hur man ska ha råd med julklapparna. Det är rekordhög inflation, fortsatt krig mellan Ryssland och Ukraina, räntehöjningar och risk för att elräkningarna blir riktigt höga i höst och vinter. Hur ska man till råga på allt ha råd att köpa julklappar till barn och familj?

Av denna anledningen har vi sammanställt lite tips och förslag som kan hjälpa dig att komma undan billigare både vad gäller julklappar och julfirande, så att du kan känna lite mindre ångest och istället få en fin jul med mycket julstämning.

1) Var ute i god tid och planera

Gör inga impulsköp vad gäller julklappar. Att den 20:e december inse att man behöver köpa julklappar är sällan en god idé. Att vara ute i sista stund innebär att besluten inte är genomtänkta och julklapparna sannolikt blir dyrare än tänkt.

Planera istället redan nu (efter att du har läst klart det här inlägget) och gör en lista på vilka personer du borde köpa julklappar till, vad de sannolikt vill ha och hur mycket du kan tänka dig att lägga på julklappar.

2) Handla julklapparna under Black Friday

Under Black Friday går det att komma undan billigare och på så sätt spara pengar på julklappsinköpen. Se bara till att återigen inte göra några impulsköp – bestäm dig innan vad du vill köpa och slå sen till på Black Friday.

Tyvärr får man sällan bra pris på nya produkter, spelkonsoler eller liknande, utan det är oftast produkter som är 2 – 3 år eller äldre som det går att göra bra fynd på.

Även adventskalendrar för vuxna kan vara smart att köpa under Black Friday då de ofta reas ut till 20 – 30 %. Detta om man är villig att ta risken att favoritkalendern är slut samt att leveransen kanske kommer efter 1:a december så att man missar den magiska första lucköppningen.

3) Spara pengar på olika sätt

Ett sätt att ha råd med julklapparna är att spara pengar på olika sätt – dra ner elförbrukningen, dra ner på take away-mat och gör storkok hemma istället, förhandla ner bolåneränta, avsluta streamingtjänster du inte behöver och sälj saker du inte behöver på Blocket eller Tradera.

4) Hitta riktigt billiga julklappar

Julklappar behöver inte kosta tusentals kronor – det finns gott om riktigt bra, roliga och billiga julklappar för runt 50 – 100 kr. Vi har en lista över 50 roliga julklappar under 50 kr och tips på bra julklappar under 100 kr.

5) Ge bort saker du gjort själv

Ett sätt att ge bort gratis julklappar är att ge bort saker du gjort själv. Är du duktig på hantverk – och har tid och lust – kan du ge bort kreationer du skapat själv som grytvantar, stickade mössor, väntar och liknande.

Har du ett överskott av frukt eller bär efter sommaren kan du ge bort sylt, saft eller marmelad i glasburkar med egna etiketter. Sannolikt både uppskattat av mottagaren och för dig blir det en gratis julklapp du kan ge bort.

6) Ge bara julklappar till barnen

Då det är svåra – eller åtminstone oroliga – tider för många kan ni i familjen eller släkten komma överens om att antingen inte ge julklappar alls, bara ge till barnen eller sätta en gräns för hur mycket julklapparna får kosta. Ni kan t.ex. bestämma att ingen behöver ge julklapp för mer än 100 eller 200 kr.

De som mest uppskattar julklappar av oss är trots allt barnen – att bara ge julklappar till barnen kan vara ett bra tips inför julen 2022.

7) Köp inte julklappar på kredit

Även om det kan vara lockande att köpa nu och betala i januari eller februari så är det sällan en god idé. Har man inte råd nu är det inte säkert att man har råd sen, speciellt inte när det tillkommer ränta och avgifter.

Planera istället och drar ner på kostnaderna för julklapparna så att du har råd.

8) Köp begagnat istället för nytt

Precis som det kan vara en bra idé att sälja på Blocket och liknande för att få in extrapengar kan man även köpa julklappar på olika marknadsplatser. Du kan hitta både leksaksbilar, LEGO, cyklar, barbiedocker m.m. Om leksakerna är i gott skick eller i sin originalförpackning spelar det ingen roll för barnet att du har köpt det billigare. Dessutom bättre för miljön.

Black Friday 2020

Fredagen den 27:e november är det dagen då det är möjligt att göra riktigt bra fynd när du shoppar. Butikerna tävlar nästan med varandra om att kunna erbjuda bäst priser och störst rabatter. Black Friday är en därmed en perfekt högtid för alla som vill kunna köpa sina julklappar lite billigare.

Nu i dessa corona-tider är det särskilt bra att köpa julklapparna tidigt på nätet eftersom man inte behöver trängas bland folk i köpcentrum eller på stan, det finns gott om tid för posten att hinna leverera innan jul och du får köpa dina klappar till ett riktigt bra pris.

Det är dock viktigt att se till så att det man köper faktiskt är ett bra erbjudande på riktigt – bli därför inte bara lockad av en stor rabatt utan köp bara saker som du hade tänkt köpa ändå!

Här har vi samlat de bästa kampanjerna, rabatterna, rabattkoderna till Black Friday 2020 som vi har stött på. Det finns 1 000-tals butiker som lockar med rabatter under Black Week och Black Friday – vi har ingen som helst ambition att lista alla dessa butiker och erbjudanden. Vi har istället valt ut butiker som har ett bra sortiment med intressanta och roliga produkter som passar bra som julklappar och har bra rabatter och kampanjerpå riktigt.

Black Week 2020 (23 – 29 november)

Barn & leksaker

 • Adlibris har upp till 50% rabatt på leksaker och upp till 62% rabatt på barnböcker under Black Week.
 • Babyshop har upp till 50% rabatt på barn- och babykläder i sin butik under Black Week fram till Cyber Monday. Ingen rabattkod behövs.

Böcker & tidningar

 • Adlibris har upp till 62% rabatt på böcker under Black Week.
 • Tidningskungen har 15 % rabatt med under Black Week med rabattkoden BF15.

Inredning & design

 • BGA har upp till 40% rabatt på hela sortimentet med posters, ramar, speglar och inredningsdetaljer under Black Week.
 • Designtorget har 10 – 50% rabatt på skandinavisk design under Black Week, ingen rabattkod behövs.
 • Peace of Home (som bl.a. säljer Tegnell-affischen) har upp till 50% rabatt på inredning och möbler under Black Week.

Kläder, mode & skönhet (herr)

 • Frank Dandy har 50% rabatt på alla kalsonger, trosor, BH, strumpor, kläder & badbyxor under Black Weekend (tom. 29 november).
 • Stayhard har 60% rabatt på NÄSTAN ALLT i butiken (framför allt herrmode) under Black Week och Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Åhlens har 25 % rabatt på bl.a. leksaker, dofter, spel, böcker m.m. under både Black Week och Black Friday.

Kläder, hudvård & skönhet (dam)

 • Eleven har minst 25% rabatt på nästan all hudvård & makeup under Black Week & Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Lyko har 25 % rabatt på nästan alla hudvårdsprodukter under Black Week.
 • Åhlens har 25 % rabatt på bl.a. leksaker, dofter, spel, böcker m.m. under både Black Week och Black Friday.

Jultröjor

 • Jultröjbutiken har 15 % – 50 % rabatt på ALLT under Black Week & Black Friday (23 – 29 november). Många produkter redan slutsålda. Ingen rabattkod behövs.
 • Jul-Troja.se (jultröjor till herr, dam & barn) har upp till 60% rabatt på jultröjor under Black Week och Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Roliga Prylar har upp till 60% rabatt på jultröjor under Black Week. Ingen rabattkod behövs.

Personliga presenter & julklappar

 • Medgravyr har upp till 50 % rabatt på personliga presenter med gravyr under Black Week fram till 27:e november.
 • Smartphoto har upp till 60 % rabatt på personliga fotoprodukter som fotokalendrar, fotoböcker, posters och fotokort.

Roliga prylar & teknikprylar

 • Bluebox har 30% rabatt på utvalda produkter under Black Friday 27 november. Ingen rabattkod behövs.
 • Coolstuff Upp till 90% rabatt på ”Black Week Super Deals”. REA från 40 – 90 % på många populära produkter under Black Week. Ingen rabattkod behövs.
 • Kjell & Company har nya unika erbjudanden varje timme Black Week, Black Friday.
 • Partykungen erbjuder 20% rabattHELA SORTIMENTET t.o.m. söndag 29 november 2020. Ingen rabattkod behövs.
 • Roliga Prylar Kampanjer: Harry Potter 30% rabatt, Jultröjor upp till 60% rabatt, Muggar upp till 60% rabatt, Leksaker upp till 60% rabatt under Black Week. Ingen rabattkod behövs
 • Smarta saker har ett erbjudande varje dag fram till jul med ca 15 – 30% rabatt. Ingen rabattkod behövs.

Sexleksaker och vuxenprodukter (18+)

 • Joyland har upp till 87% rabatt på sexleksaker under Black Week. Ingen rabattkod behövs.
 • Kino Shop har rabatt på utvalda sexleksaker under Black Friday (27 november 2020). Ingen rabattkod behövs.
 • Mshop har upp till 80% rabatt under Black Friday på sexleksaker. Ingen rabattkod behövs.
 • Passion of Sweden har upp till 75% rabatt på vuxenleksaker från bl.a. LELO, Satisfyer, Rocks-Off, Pjur, RFSU m.m. Ingen rabattkod behövs.
 • Sinful har upp till 80% rabatt på vuxenleksaker till både honom, henne och par under Black Week och Black Friday.

Spel & sällskapsspel

 • Spelbord har flera erbjudanden under Black Week, bl.a. 25% rabatt på darttavlor och nästan 50% rabatt på shuffleboard & bordtennisrack.
 • Spelexperten har upp till 80% på utvalda produkter som inom spel, pussel, leksaker och sällskapsspel under Black Week.

Träning, sport & hälsa

 • Flowlife har 1000 kr rabatt på Flowgun massagepistol och 600 kr rabatt på Flowgun Go! massagepistol under Black Week.
 • Gorilla Sports erbjuder 15 % rabatt på utvalda produkter inom träningsutrustning under Black Friday – Cyber Monday (27 – 30 november). Ingen rabattkod behövs.
 • Spelbord har flera erbjudanden under Black Week, bl.a. 25% rabatt på darttavlor och nästan 50% rabatt på shuffleboard & bordtennisrack.
 • Sportgymbutiken har stor REA på över 400 träningsprodukter under hela Black Week fram till Cyber Monday (30 november) så länge lagret räcker. Ingen rabattkod behövs.
 • Sportshopen har 20% på ALLT i butiken online under Black Week (23 – 29 november). Ingen rabattkod behövs.

Upplevelser & aktiviteter

 • Box Experience har 30% REA på alla upplevelser under Black Week (23 – 30 november)
 • Upplevelse.com erbjuder 25% rabatt på alla upplevelser under Black Week. Använd rabattkoden: black25 i kassan.

Black Friday infaller den 27:e november 2020. Det går dock att fynda under hela veckan – Black Week – som pågår från 23:e – 29:e november. Den svarta veckan avslutas med Black Weekend (lördag och söndag) 28 – 29 november. Sist – men inte minst – inträffar ”finalen” Cyber Monday måndagen den 30:e november.

Black Friday 2019

Black friday 2019 erbjudandenFredagen den 29:e november så är det dags för Black Friday 2019 – den svarta fredagen som är något av startskottet för årets julhandel. Under Black Friday så går det att fynda hos många butiker då olika typer av rabatter, rabattkoder och reor är väldigt vanliga.

Under Black Friday, och under hela veckan och helgen, går det att göra riktiga fynd när det gäller att köpa saker på nätet. Det kan vara både produkter man själv vill ha och saker man har tänkt att ge bort i julklapp.

Black Week pågår 25 november – 1 december 2019. Utöver Black Friday (29 november) så går det att hitta bra erbjudanden och rabatter under Black Weekend (30 november – 1 december) samt under Cyber Monday (2 december)

Här har vi sammanställt årets bästa Black Week och Black Friday-erbjudanden.


Black Friday 2019 (29 november)

Roliga prylar & teknikprylar

 • Bluebox erbjuder 20% på hela sortimentet och 50% på utvalda produkter under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Coolstuff erbjuder upp till 80% rabatt på utvalda produkter under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Partykungen erbjuder 25% rabatt på alla adventskalendrar. Ingen rabattkod behövs.
 • Roliga Prylar har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under Black Friday. Ingen rabattkod behövs

Träning, sport & hälsa

 • Sportgymbutiken har stor rea på 100-tals träningsprodukter. Ingen rabattkod behövs.

Barn & leksaker

 • Babyland har upp till 75% rabatt på utvalda barnkläder och barnleksaker under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Babyshop har upp till 50% rabatt på barn- och babykläder i sin butik under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.

Jultröjor

 • Jultrojbutiken har 30% – 40% rabatt på hela sortimentet av jultröjor under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Jul-Troja.se (jultröjor till herr, dam & barn) erbjuder 15% rabatt på alla jultröjor, handlar du för över 700 kr får du 20% rabatt, handlar du för över 1400 kr får du 25% rabatt på din beställning. Ingen rabattkod behövs.

Böcker & tidningar

 • Adlibris erbjuder 10% rabatt på utvalda böcker med koden: BLACKFRIDAY19

Kläder, mode & skönhet

 • Åhlens har upp till 50% rabatt på utvalda produkter under Black Week och Black Weekend.

Inredning & design

 • Designtorget har 25% rabatt på utvalda designprodukter under Black Friday, ingen rabattkod behövs.
 • Room99 har upp till 70% rabatt på utvalda designprodukter. Ingen rabattkod behövs.

Upplevelser & aktiviteter

 • Upplevelse.com erbjuder 25% rabatt på alla upplevelser, 30-50% rabatt på populära upplevelser. Hemlig gåva värd 600 kr följer med vid köp över 800 kr. Rabattkod: black25

Vuxenprodukter (18+)

 • Joyland har upp till 80% rabatt på sexleksaker under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.
 • Mshop har upp till 80% rabatt under Black Friday på sexleksaker. Ingen rabattkod behövs.
 • Passion of Sweden har upp till 70% rabatt på vuxenleksaker från LELO, Satisfyer, Rocks-Off, Pjur, RFSU m.m. Ingen rabattkod behövs.

REA & rabatter på adventskalendrar för vuxna under Black Week


Black Week 2019 (25 november – 1 december)

 • Bluebox erbjuder 20% på hela sortimentet och 50% på utvalda produkter från 25 november – 1 december. Ingen rabattkod behövs.
 • Coolstuff erbjuder upp till 80% rabatt på utvalda produkter under Black Week. Ingen rabattkod behövs.
 • Mshop har upp till 80% rabatt under Black Week på sexleksaker. Ingen rabattkod behövs.
 • Partykungen erbjuder 25% rabatt på alla adventskalendrar. Ingen rabattkod behövs.
 • Passion of Sweden har upp till 70% rabatt på vuxenleksaker från LELO, Satisfyer, Rocks-Off, Pjur, RFSU m.m. Ingen rabattkod behövs.
 • Roliga Prylar har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under Black Week.
 • Sportgymbutiken har stor rea på 100-tals träningsprodukter. Ingen rabattkod behövs.
 • Upplevelse.com erbjuder 20% på hela sortimentet under Black Week. Ange rabattkod: week20.
 • Åhlens har upp till 50% rabatt på utvalda produkter under Black Week och Black Weekend.

Cyber Monday 2018

Cyber Monday är dagen som efterföljer Black Friday och Black Weekend och är själva avslutningsdagen för alla Black Week-erbjudanden. Cyber Monday är alltså sista chansen att fynda julklappar till REA-priser.

 Var alltid vaksam när du handlar under Cyber Monday – det har förekommit att butiker smyghöjer priserna veckorna innan BlackWeekend för att kunna visa på en rabatt som egentligen inte finns. Använd sunt förnuft och jämför gärna mellan produkter och butiker om du inte har koll på vad produkterna är värda! Får vi information om att sådant förekommer i någon av butikerna vi tipsar om här tar vi bort dem från listan.

Vi tipsar endast om erbjudanden och rabatter från svenska webbutiker med bra omdömen och vettiga leveranstider.

Här nedan är våra bästa Cyber Monday-erbjudanden från utvalda nätbutiker – listan uppdateras.

Cyber Monday-erbjudanden (26 november 2018)

 • Bluebox erbjuder 10% rabatt på hela sortimentet under Cyber Monday. Ingen rabattkod behövs.
 • Designtorget har 20-70% rabatt på massor av produkter och varumärken hos Designtorget den 26/11
 • Gymgrossisten  har massa Cyber Monday-kampanjer. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • Jultröjbutiken har 30% rabatt på alla jultröjor under Cyber Monday.
 • RoligaPrylar  har 20% – 75% rabatt på utvalda prylar under Cyber Monday.
 • Spelexperten har upp till 97% (!) rabatt på utvalda produkter under Black Weekend.
 • Tidningskungen  har 30% rabatt med kortbetalning under måndagen, Kod: CYBER30.
 • Upplevelse.com  erbjuder 15-50% rabatt på utvalda upplevelser under Cyber Monday.

Black Weekend 2018 – Några riktigt bra erbjudanden

Den här helgen är det ingen vanlig helg, utan det är nämligen Black Weekend när butikerna tävlar om att ha bäst erbjudande. Den här helgen drar julhandeln igång på riktigt och det är ett bra tillfälle att köpa sina julklappar till ett billigare pris än vanligt.

 Var alltid vaksam när du handlar under Black Weekend – det har förekommit att butiker smyghöjer priserna veckorna innan BlackWeekend för att kunna visa på en rabatt som egentligen inte finns. Använd sunt förnuft och jämför gärna mellan produkter och butiker om du inte har koll på vad produkterna är värda! Får vi information om att sådant förekommer i någon av butikerna vi tipsar om här tar vi bort dem från listan.

Vi tipsar endast om erbjudanden och rabatter från svenska webbutiker med bra omdömen och vettiga leveranstider.

Här nedan är våra bästa Black Weekend-erbjudanden från utvalda nätbutiker – listan uppdateras.
Black Weekend-erbjudanden (24 – 25 november 2018)

 • BeccaDesign har 10% rabatt på hela sortimentet av smycken med koden: Black10 under lördagen.
 • Bluebox erbjuder 15% rabatt på hela sortimentet fredag 23 november – söndag 25 november. Ingen rabattkod behövs.
 • Coolstuff har 20% – 90% rabatt på ett stort antal produkter under Black Weekend.
 • Gymgrossisten  har massa Black Friday-deals under hela helgen t.o.m Cyber Monday, bl.a. 30%-50% på alla träningskläder, upp till 50% på alla proteinpulver och kosttillskott. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • Jultröjbutiken erbjuder 20% rabatt på en tröja, 50% på tröja nummer två under Black Weekend. Rabattkod: BWE.
 • Partykungen  har 20% – 80% rabatt på över 1000 produkter. Ingen rabattkod behövs.
 • RoligaPrylar  har 20% – 75% rabatt på utvalda prylar under Black Friday.
 • Spelexperten har upp till 97% (!) rabatt på utvalda produkter under Black Weekend.
 • Teknikmagasinet  har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under BlackWeekend.
 • Tidningskungen  har reapriser och erbjudanden som 2 filmer från SF Anytime, presentkort på köpet och 20% rabatt under Black Weekend.
 • Upplevelse.com  erbjuder 20% rabatt på hela sortimentet av upplevelser och aktiviteter från fredag  23 november – måndag 26 november. Utvalda upplevelser har upp till 50% rabatt mellan 23/10 – 25/10.

 

Black Friday 2018 – Utvalda rabatter som är bra på riktigt!

Den här helgen infaller både Black Friday, Black Weekend och Cyber Monday. Gemensamt för alla dessa dagar är att butikerna tävlar om att ha bäst erbjudanden, kampanjer och störst rabatter.

 Var alltid vaksam när du handlar under Black Friday – det har förekommit att butiker smyghöjer priserna veckorna innan Black Friday för att kunna visa på en rabatt som egentligen inte finns. Använd sunt förnuft och jämför gärna mellan produkter och butiker om du inte har koll på vad produkterna är värda! Får vi information om att sådant förekommer i någon av butikerna vi tipsar om här tar vi bort dem från listan.

Vi tipsar endast om erbjudanden och rabatter från svenska webbutiker med bra omdömen och vettiga leveranstider.

Här nedan är våra bästa Black Friday-erbjudanden från utvalda nätbutiker – listan uppdateras.

Black Friday-erbjudanden (fredag 23 november 2018)

 • BeccaDesign har 10% rabatt på hela sortimentet av smycken med koden: Black10.
 • Bluebox erbjuder 15% rabatt på hela sortimentet fredag 23 november – söndag 25 november. Ingen rabattkod behövs.
 • Coolstuff har 20% – 90% rabatt på ett stort antal produkter.
 • Gymgrossisten  har massa Black Friday-deals under hela helgen t.o.m Cyber Monday, bl.a. 30%-50% på alla träningskläder, upp till 50% på alla proteinpulver och kosttillskott. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • Jultröjbutiken erbjuder 30% rabatt på alla jultröjor fredag 23 november. Ingen rabattkod behövs.
 • RoligaPrylar  har 20% – 75% rabatt på utvalda prylar under Black Friday.
 • Spelexperten har upp till 97% (!) rabatt på utvalda produkter under Black Friday.
 • Teknikmagasinet  har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under Black Friday.
 • Tidningskungen  har reapriser och erbjudanden som 2 filmer från SF Anytime, presentkort på köpet och 20% rabatt under Black Friday.
 • Upplevelse.com  erbjuder 20% rabatt på hela sortimentet av upplevelser och aktiviteter från fredag  23 november – måndag 26 november. Utvalda upplevelser har upp till 50% rabatt mellan 23/10 – 25/10.


Black Friday 2017

Black Friday är startskottet på julhandeln och infaller alltid den fjärde fredagen i november. Black Friday är ursprungligen en amerikansk tradition och härstammar från att det var vid den här tidpunkten som företagen började gå plus, då gick siffrorna från att vara röda till att vara svarta i bokföringen.

Har du tänkt att handla någon speciell julklapp eller julklappar från någon specifik butik så har du ett ypperligt tillfälle nu under den närmaste veckan. Det kommer finnas grymma erbjudanden under både Black Week, Black Friday, Black Weekend och den avslutande Cyber Monday.

Black Friday 2017 infaller fredagen den 24:e november. Men det är inte bara under fredagen som butikerna har erbjudanden – även om det är då som det ”peakar” – under veckan innan, under helgen och på måndagen efter helgen kommer du även kunna fynda. Läs mer om fenomenet Black Friday här.

Här är utvalda Black Week, Black Friday, Black Weekend och Cyber Monday-erbjudanden:

Cyber Money-erbjudanden (27 november)

 • Bodystore  har 20% på ALLT (hälsokost, skönhet, sport m.m.) under Cyber Monday med rabattkoden: BLACK20.
 • DisneyStore  har 3 för 2-erbjudanden på flera hundra produkter under Cyber Monday, 27 november.
 • Gymgrossisten  har massa Black Friday-deals under hela helgen t.o.m Cyber Monday, bl.a. 30%-50% på alla träningskläder, upp till 50% på alla proteinpulver och kosttillskott. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • RoligaPrylar  har mellan 15% – 75% rabatt på hela sortimentet under Cyber Monday.
 • Spelbutiken har upp till 50% rabatt på utvalda produkter inom TV-spel, konsoler, elektronik m.m. under Cyber Monday.
 • Teknikmagasinet  stort antal produkter till nedsatta priser under Cyber monday.

Black Weekend-erbjudanden (25-26 november)

 • Babyland  har 15% rabatt på allt i butiken med koden: BLACKWKND t.o.m 26 november
 • Bluebox  har upp till 70% rabatt på utvalda produkter (leksaker, inredning, prylar) under hela Black Weekend-helgen.
 • Bodystore  har 20% på ALLT (hälsokost, skönhet, sport m.m.) under hela Black Weekend-helgen med rabattkoden: BLACK20.
 • Bokus  har 10% rabatt på hela sortimentet när man handlar för 300 kr och anger rabattkoden: BlackFriday17 t.o.m. 26 november.
 • Clasohlson  har bl.a. 30% rabatt på resväskor, arbetshandskar och batteridrivna ljus under under Black Weekend (25-26 november).
 • DisneyStore  har 20% rabatt på allt i butiken mellan 24 – 26 november. Även 3 för 2-erbjudanden på flera hundra produkter.
 • Gymgrossisten  har massa Black Friday-deals under hela helgen, bl.a. 30%-50% på alla träningskläder, upp till 50% på alla proteinpulver och kosttillskott. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • Lekmer har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under Black Weekend. Ingen rabattkod behövs.
 • LiveIt  erbjuder 25% rabatt på 12 utvalda upplevelser under Black Weekend med koden: BLACKFRIDAY25
 • Teknikmagasinet  stort antal produkter till nedsatta priser under Black Weekend (25 – 26 november)
 • Upplevelse.com  25% på alla upplevelser när du skriver i rabattkoden black25 i kassan under hela helgen.
 • Upplevelsepresent.se  har 25% rabatt på alla upplevelser under hela Black Weekend-helgen med rabattkoden: black

Black Friday-erbjudanden (24 november)

Barn & Leksaker

 • Babyland  har 15% rabatt på allt i butiken med koden: BLACKWKND under Black Friday t.o.m 26 november.
 • Bluebox  har upp till 70% rabatt på utvalda produkter (leksaker, inredning, prylar).
 • DisneyStore  har 20% rabatt på allt i butiken från Black Friday t.o.m. 26 november. Även 3 för 2-erbjudanden på flera hundra produkter.
 • Lekmer har upp till 70% rabatt på utvalda produkter under Black Friday. Ingen rabattkod behövs.

Böcker & Tidningar

 • Bokus  har 10% rabatt på hela sortimentet när man handlar för 300 kr och anger rabattkoden: BlackFriday17.
 • Tidningskungen  skickar med ett presentkort (värde mellan ca 60-191 kr) på köpet under Black Friday om du köper en valfri prenumeration och anger rabattkoden: BLACKFRIDAY.

Prylar, gadgets & elektronik

 • Clasohlson  har bl.a. 30% rabatt på resväskor, arbetshandskar och batteridrivna ljus under Black Friday.
 • CDON  satsar som vanligt stort på Black Friday och har massvis med prissänkta produkter inom alla möjliga kategorier.
 • Coolstuff  säljer 78 utvalda produkter till mellan 25% – 80% rabatt under Black Friday.
 • RoligaPrylar  har 15% – 75% rabatt på hela sortimentet.
 • SötaPrylar  har 5% rabatt på hela sortimentet med rabattkoden: black5
 • Teknikmagasinet  har ett stort antal produkter till nedsatta priser under Black Friday.

Smycken & Accessoarer

 • BeccaDesign  har 10% rabatt på hela sortimentet av smycken & accessoarer med koden: black10.

TV-spel & Sällskapsspel

 • Spelbutiken  har rabatt på utvalda produkter inom TV-spel, konsoler, elektronik m.m. under Black Friday.
 • Spelexperten har upp till 97% (!) rabatt på utvalda produkter under Black Friday.

Träning & Hälsa

 • Bodystore  har 20% på ALLT (hälsokost, skönhet, sport m.m.) under Black Friday med rabattkod: BLACK20.
 • Gymgrossisten  har massa Black Friday-deals, bl.a. 30%-50% på alla träningskläder, upp till 50% på alla proteinpulver och kosttillskott. Dessutom fri frakt över 500 kr och fria returer. Ingen rabattkod behövs.
 • XXL  har idag 35% rabatt på alla produkter från Nike + andra erbjudanden under Black Friday.

Upplevelser

 • LiveIt  erbjuder 25% rabatt på 12 utvalda upplevelser med koden: BLACKFRIDAY25
 • Presenter.se har 50% på alla upplevelser under Black Friday om du handlar för minst 299 kr och anger rabattkoden: black50
 • Upplevelse.com  25% på alla upplevelser när du skriver i rabattkoden black25 i kassan.
 • Upplevelsepresent.se  har 25% rabatt på alla upplevelser med koden: black

Övrigt

 • Avanza courtagefri handel på USA-aktier under hela Black Friday

Black Week-erbjudanden (20-23 november)

 • Babyland kör kampanjen 100 Black Weekend Deals , 100 produkter inom barn, baby och leksaker med upp till 80% rabatt under veckan.
 • Bodystore  erbjuder 50% rabatt på utvalda produkter inom kroppsvård, hälsokort & skönhet mellan 20-23 november.
 • Presenter.se  erbjuder 30% på fotopresenter när du fyller i rabattkoden: cyber30. Koden och erbjudandet gäller 20-22 november. Minsta beställningsvärde 299 kr.
 • RoligaPrylar  har 15% – 25% rabatt på utvalda produkter i Veckans Klipp  från 15 – 23 november.
 • Spelbutiken  har upp till 50% rabatt på utvalda produkter inom TV-spel, konsoler, elektronik m.m. under Black Week (20-24 november).

Topp 10 Black Friday-julklappstips 2016

Här kommer våra utvalda topp 10 Black Friday-julklappstips. Populära julklappar som man kan få mellan 20% – 50% rabatt på just idag.

Erbjudandena gäller endast idag på Black Friday, fredag den 25 november. För vissa julklappstips behöver man skriva i rabattkod, i andra fall räcker det att lägga produkten i varukorgen och gå till kassan för att rabatten skall dras.

 1. Vinprovning 395 kr 316 kr. Rabattkod: black20
 2. Snug Rug Deluxe 349 kr 174 kr
 3. Ubåtsäventyr Light 498 kr 995 kr
 4. Scratch Map Original 179 kr 89 kr
 5. Helikoptertur 999 kr 799 kr. Rabattkod: black20
 6. 4D Stadspussel 395 kr 295 kr
 7. Magiska Enhörnings-tofflor 289 kr 149 kr
 8. Magnetiskt armband 179 kr 89 kr
 9. Mini-biljardbord 719 kr 549 kr
 10. Zombie Apocalypse upplevelse 480 kr 384 kr. Rabattkod: black20

Läs mer om Black Friday här.

Super-REA hos Apple Store – bara idag!

Passa på och shoppa hos The Apple Store idag fredag 26 november – det är nämligen Black Friday-kampanj* och erbjudanden och rea på varor i hela butiken!

Under hela fredagen hittar du prissänkta varor i Apple Store – kanske hittar du erbjudande på årets julklapp surfplattan Apple iPad i butiken. I Apple Store hittar du även datorer (bl.a. supertunna och slimmade MacBook Air), iPhones, iPods och Apple-tillbehör.

Shoppingdagen pågår under fredagen den 26 november 2010 mellan 00.00 GMT – 23.59 GMT.

* Black Friday är fredagen efter Thanksgiving i USA och är startskottet för julhandeln.

preloader