Julklappar sista minuten

Prenumerera på RSS

Är du ute i sista stund? Har det redan hunnit bli 21:e, 22:e, 23:e eller rent av 24:e december och alla julklapparna är ännu inte inköpta?

Lugnt – vi hjälper dig med sista minuten-julklapparna även om det skulle vara självaste julafton idag.

Här tipsar vi om sista minuten julklappar på nätet, för dig som är ute i sista sekund med att köpa dina julklappar.

Våra bästa tips när du är ute i sista stund:

  1. Ange ditt mobilnummer när du beställer, om det du har beställt inte får plats i brevlådan och du behöver hämta ut paketet hos ombud får du då sms direkt, måste du vänta på pappers-avi tar det (minst) en dag extra.
  2. Hos Upplevelse.com kan du handla julklappar även på julafton och få leverans direkt via mailen. Ett tips för dig som verkligen är ute i sista stund.
  3. Hos Tidningskungen kan du välja att ge bort en tidningsprenumeration i julklapp och få PDF-fil direkt att skriva ut. Går att beställa även på julafton!
  4. Kontakta nätbutiken om du vill vara riktigt säker även du beställer innan datumet som står angivet som sista leveransdag, ibland kan t.ex. produkter vara slutsålda trots att det står att de finns i lager. Kontakta gärna via telefon eller livechatt för att dubbelkolla att du säkert får dina varor innan julafton.
  5. Hinner du inte köpa julklappen så att den garanterat levereras innan julafton? Köp den ändå – det kan hända att produkten hinner komma fram innan julafton – om inte: skriv då ut en produktbild och ge bort så personen vet vad som väntar!
  6. Alternativ sista-minuten-julklapp till dig som kan tänka dig att inte köpa julklapparna via nätet (hemska tanke): köp lite delikatesser (marmelad, choklad, oliver, delikatesspepperkakor m.m.) från din lokala mataffär och ge bort i en korg med cellofanpapper runt. Många mataffärer har öppet även på julafton.

Sista minuten julklappar 2019

Börjar det dra ihop sig till julafton och du har fortfarande några klappar kvar att köpa? Ingen fara, här hjälper vi dig att hitta bra tips på sista minuten-julklappar 2019. Det är faktiskt aldrig försent att köpa sina julklappar på nätet – inte ens på julafton. Dock minskar utbudet ju närmare julafton man kommer och […]

Sista minuten julklappar 2017

Det är nästan aldrig försent att handla julklappar, inte ens på nätet. Här presenterar vi information om när du senast behöver handla dina julklappar från olika nätbutiker för att få leverans innan julafton 2017. Du hittar även sista julklappstips som du kan beställa t.o.m. på självaste julafton (håll utkik efter -ikonen) och lite andra saker […]

hit counter
preloader