Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Julpussar – En julälskare av stora mått

Först ut i vår intervjuserie med svenska julbloggare har vi bloggen Julpussar som betraktar sig som besatt av julen och bloggar på den egna domänen julpussar.com.

Berätta lite kort om dig själv för hittajulklappar.nu’s besökare. Hur kommer det sig att du började blogga om julen?

julpussarJag är en gift tvåbarnsmorsa på snart 40 år. Till vardags jobbar jag som ingenjör på en stor konsultfirma, men mest av allt är jag en julälskare av stora mått! Jag har varit besatt av julen så länge jag kan minnas.

Anledningen till att jag började julblogga var för att slippa tråka ut mina mindre julgalna vänner med mitt julande på sociala medier. Jag hittade helt enkelt en ny kanal där jag kunde dela med mig av allt mitt julande och där folk uppskattade det!

Vad är roligast att skriva om?

Pyssel och matlagning/godisverkstad/bakning! Inlägg där jag känner att jag kan inspirera mina läsare känns alltid roligt att skriva!

Hur får du inspiration till dina blogginlägg?

Lite här och var faktiskt, det kan vara nåt jag själv gått och funderat länge på och vill ha upp till diskussion, eller ett spontant infall att ”det här vill jag dela med mig av!” när jag ser nåt juligt..

Vilka andra julbloggar följer du?

Åh, det är för många för att rada upp här! 🙂 Men jag brukar gå in på t ex julbloggar.nu och kolla vilka av mina fellow julbloggare som har uppdaterat sin blogg med nåt intressant nyligen!

När på året börjar du fundera kring julen och julklappar, och när börjar du julpynta hemma?

Börjar fundera? Slutar jag nånsin att fundera kring jul? 😉 Men julpyntet åker upp i december hemma hos oss. Det börjar med adventspyntet kvällen innan första advent, sen fylls det på gradvis under de följande veckorna för att eskalera helgen innan julafton när granen åker in och kläs!

julpussar-blogg

Vilket är ditt bästa julminne?

Det är nog andra julen med min dotter, när hon var stor nog att kunna ta in allt och förstod vad som hände. Hur hennes ögon tindrade och leendet aldrig ville lämna ansiktet, och hur hon till sist somnade utmattad under granen bland alla sina julklappar…

Vilken är den bästa respektive sämsta julklappen du har fått?
Den bästa är utan tvekan alla de jular jag har fått fira tillsammans med min familj, och som god tvåa de där egenhändigt ihoppysslade julklapparna jag får av dottern! 🙂 Den sämsta julklappen är svårare för jag kan faktiskt inte påminna mig om någon klapp som varit direkt dålig…

Vad tror du blir årets julklapp 2016?

Ooohh… Det där är så svårt! Jag får nog erkänna att jag har faktiskt ingen aning…

Vilka är dina bästa tips för att hitta bra julklappar?

Var ute i god tid och var lyhörd! Själv börjar jag fundera redan strax efter julafton, och letar efter små hintar som personen i fråga kläcker ur sig utan att vara riktigt medveten om det. Sen håller jag såklart koll på om vederbörande får eller skaffar sig min tilltänkta julklapp på annat vis under året och det är dessutom sällan jag gör inköpen förrän i december, men idén brukar komma tidigt på året!

 Klicka här för att besöka Julpussars blogg!

[Antal röster: 7 Snittbetyg: 3.7]

Vad tycker du?


Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

1 svar på ”Julpussar – En julälskare av stora mått”

Lämna en kommentar

preloader