Utförsäljning - Upp till 80 % rabatt på adventskalendrar just nu!

Santa baby – Får hellre en tatuering än strumpor i julklapp

Santa baby är inte bara en julsång från 1953, det är även en julblogg som drivs av Sabina.

Berätta lite kort om dig själv för hittajulklappar.nu’s besökare. Hur kommer det sig att du började blogga om julen?

santa-babyJag har, så länge jag kan minnas, älskat julen och allt som har med den att göra. Min jullängtan och planering kom allt tidigare för varje år som gick och när jag började längta redan under sommaren så tröttnade folk i min omgivning på mitt julsnack… När jag satt och googlade runt på julsaker så kom jag in på en julblogg. Jag hittade några stycken och läste dom slaviskt det året. Året efter bestämde jag mig för att starta en egen! Detta är mitt 4e eller 5e år som julbloggare.

Vad är det roligast att skriva om?

Jag tror nog att det är när jag har bakat/lagat/pysslat ihop någonting och får skriva om och visa bilder på det.

Hur får du inspiration till dina blogginlägg?

Mestadels från andra julbloggare tror jag. Eller Pinterest – det är en riktig guldgruva!

Följer du andra julbloggar? Någon speciell du vill tipsa om i så fall?

Jag följer jättemånga julbloggar, alla jag kan hitta! Jag tycker om när det är mycket fina bilder och två av mina favoriter är http://www.helenesunderbarajul.se/ och http://www.johannasjul.se/.

När på året börjar du fundera kring julen och julklappar, och när börjar du julpynta hemma?

I juli eller augusti börjar jag fundera, planera och längta. Jag börjar pynta i mitten av november ungefär! Fast börjar smygpynta lite ett par veckor innan dess kanske..

santababy

Vilket är ditt bästa julminne?

Oj, vilken svår fråga! Jag kan faktiskt inte komma på någonting specifikt tror jag. Alla mina jular är alltid så fina och mysiga så det är svårt att välja någonting speciellt faktiskt.

Vilken är den bästa respektive sämsta julklappen du har fått?

Hmm, den bästa är nog när jag och min familj fick en resa till USA i tre veckor av och med mina morföräldrar! Har fått flera resor i julklapp när jag var yngre också. En annan minnesvärd julklapp är för ca 3 år sen när jag fick en ”paketresa” till Stockholm en helg för att gå på konsert och tatuera mig med en kompis.
Att komma på något som kan koras till min sämsta julklapp är väldigt svårt.. Jag kan inte komma på någonting dåligt jag har fått. Det kanske är om jag fick strumpor eller något i julklapp när jag var liten.

Vad tror du blir årets julklapp 2016?

Jag är verkligen jättedålig på att gissa Årets Julklapp. Jag är aldrig i närheten ens och det är i princip aldrig någonting jag vill ha själv. Men om jag måste gissa på något får det nog bli.. en sån där airboard? Eller de kanske inte är lika populära länge? Nä, jag gissar på det!

Vilka är dina bästa tips för att hitta bra julklappar?

Jag brukar alltid börja med att googla runt men det är sällan jag hittar någonting då, men ibland händer det att jag hittar någonting som känns som att det passar perfekt till en person. Oftast försöker jag bara fundera på vad personen har för intressen eller något den är i behov av. Något jag brukar köpa till min sambo (både i present och julklapp, hehe) är parfym, för hans tar alltid slut lagom tills det är dags att köpa en present till honom igen (och det är en sak som jag själv tycker är väldigt tråkigt att lägga pengar på att köpa till sig själv). Så jag brukar försöka tänka lite så. Men det är jättesvårt att komma på julklappar tycker jag! Men jag lyckas ofta komma på ganska personliga julklappar och det tycker jag är dom roligaste klapparna att få själv.

 Klicka här för att besöka Santa baby!

[Antal röster: 8 Snittbetyg: 4.6]

Vad tycker du?


Foto av författare
Elin är skribent på HittaJulklappar, hon har tidigare jobbat som webbredaktör på flera mode- och skönhetsmagasin. Att komma på riktigt kluriga och bra julklappstips är den utmaningen hon gillar mest inför julen - både till egna familjen och klappar att tipsa om på Hittajulklappar.nu. | Kontakt: elin@hittajulklappar.nu

Lämna en kommentar

preloader